Nieuwe Toppers in Alanya

Wat vroeger een vissersdorp was dat ontdekt werd door piraten is nu uitgegroeid tot een van de grootste toeristensteden van Europa. Dit jaar hebben toeristen bij elkaar maar liefst 64(!) miljoen nachten doorgebracht in de vele hotels die Alanya rijk is. De hotels die u hier vindt zijn uiteraard erg verschillend van elkaar en variëren van een grootte van 20 bedden tot aan kasten van hotels met plaats voor meer dan 1000 gasten. Ook in luxeniveau zijn er grote verschillen. Mocht u nou op zoek zijn naar luxe hotels dan bent u bij het Rubi Platinum of bij Hotel Michell & Spa aan het juiste adres.

Op zo’n halve kilometer van het strand en op zo’n vijf kilometer van het stadcentrum van Alanya vandaan vindt u Hotel Michell & Spa. Dit luxe vijfsterren hotel is dit jaar geopend en is er volledig op gericht om u van een luxe, rustige en comfortable vakantie te voorzien. Dit is ook één van de redenen waarom er gekozen is om alleen toegang te verlenen aan gasten vanaf 16 jaar. Om goed te maken dat het hotel niet gelijk aan het strand grenst zijn er 3 zwembaden en een binnenzwembad bij het luxe wellnesscentrum. Overigens beschikt het hotel wel over een privéstrand waar de shuttleservice u met alle liefde heen zal brengen. Daarnaast zijn er ook genoeg mogelijkheden om uzelf bezig te houden op het gebied van sport. U kunt hier fitnessen, duiklessen nemen of zelfs een klimmuur beklimmen. Het verblijf is op basis van een zeer uitgebreide ultra all inclusive formule waarvan u bij 5 bars en 5 restaurants gebruik kunt maken.

Ongeveer 15 kilometer verderop staat nog een hotel dat pas dit jaar geopend is. Ook in dit vijfsterren hotel kunt u zo de klok rond gebruik maken van de ultra all inclusive formule van het hotel. Zelfs importdranken als Bacardi, Malibu en diverse whiskeys zijn hierbij inbegrepen. Naast de overvloed aan eten en drinken zijn er een flink aantal faciliteiten om uw dag mee door te komen. Het Rubi Platinum heeft voor de kinderen bijvoorbeeld een zwembad met vijf waterglijbanen, een klein lunapark, een minibioscoop en een professioneel animatieteam. Volwassen hun hart ophalen aan onder andere een duikschool, een surfschool en verschillende watersporten die aan het privéstrand beoefend kunnen worden. Ook verzorgt de animatie mountainbiketochten en natuurwandelingen.