Resorts in Turkije

Eftalia Resort
Eftalia Resort ligt in de buurt van Alanya, een populaire badstad in de Turkse Riviera streek. Op ongeveer 20 minuten bereik je het hotel vanuit Alanya. Eftalia Resort is een vier sterren hotel, dus daar je mag je wel wat van verwachten. De 325 kamers van het hotel zijn verdeeld over 2 gebouwen. Elke kamer is modern en stijlvol ingericht, met alle nodige faciliteiten die je van een luxe-hotelkamer kan verwachten. Alle kamers hebben airco, een telefoon, televisie, een balkon, en beschikken over wifi. Uiteraard worden de kamers ook elke dag schoongemaakt.

De faciliteiten van Eftalia Resort zijn voldoende voor een heerlijke luxe-vakantie aan een aantrekkelijke prijs. Er zijn twee zwembaden aan het hotel, waarvan één drie spannende waterglijbanen heeft voor avontuurlijke zielen. In het wellness centrum van het hotel kan je terecht voor een heerlijk Turks bad, een schoonheidsbehandeling of een massage.

Het strand is makkelijk te bereiken vanuit Eftalia Resort en wellicht zal je een groot deel van je vakantie aan de prachtige Middelandse Zee doorbrengen. De stranden in de Turkse Riviera streek zijn niet voor niets legendarisch bij toeristen. Het weer is altijd mooi en het water is altijd blauw.

Wellicht wil je ook even pauze van al dat zonnen en zwemmen. Goed nieuws, want Alanya, één van de leukste steden aan de Turkse Riviera, is vlakbij en makkelijk bereikbaar met een gratis bus. Je vindt er een bruisend uitgaansleven en vele prachtige winkeltjes waarin je heerlijk kan shoppen. Eet- en drinkgelegenheden zijn er eveneens genoeg in Alanya, dus deze stad moet je zeker een keertje bezoeken.

Eftalia Resort biedt een all inclusive formule aan, wat inhoudt dat je van een groot deel van de faciliteiten in het hotel gratis gebruik kan maken. In het buffetrestaurant, dat trouwens de hele dag van 7:30 tot 00:30 geopend is, kan je een heerlijke maaltijd krijgen of je kan genieten van gratis drankjes in de bar. Enkel voor flessen wijn en verse vruchtensappen wordt een prijsje gevraagd.