Reisverzekering Turkije

Doorlopende reisverzekeringen

Op reis is het vaak onmogelijk alle administratieve regeltjes van bijvoorbeeld de ziektekostenverzekering bij te houden. Daardoor zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen vaak niet snel genoeg uitbetalen bij behandelingen in het buitenland.

Op reis en toch verzekerd

Dan is het al een stuk makkelijker wanneer u een doorlopende reisverzekering hebt afgesloten. Doorlopend wil zeggen dat u ook premie betaald wanneer u gewoon thuis bent en dagelijks naar het werk gaat. Betalen voor een verzekering als u zeker niet gedekt bent, dat klinkt niet echt intelligent, maar dat is het wel.

Doordat u het hele jaar door premie betaald is het maandelijkse bedrag een stuk lager dan u zou verwachten, er zijn al doorlopende reisverzekeringen voor minder dan 2 euro per maand.

Hoe kan een verzekeringsmaatschappij dat bekostigen?

Gelukkig is het krijgen van een onverwachte ziekte, een ongeval of een ander groot probleem nog steeds een uitzondering. Dat wil zeggen, u gaat twee maal per jaar op vakantie en betaald altijd netjes op tijd de premie. Maar u hebt eigenlijk nooit de reisverzekering nodig gehad. Gelukkig maar.

Daar staat dan weer een ander persoon tegenover die maar een keer op vakantie gaat en wel direct een ongeval heeft. Die maakt dus ook gebruik van de premie die u betaald heeft, samen met de premies van nog een paar personen. Zo werkt een verzekering nu eenmaal.

Ook bij kleinere problemen kan de doorlopende reisverzekering helpen

De doorlopende reisverzekering helpt ook bij het vinden, en eventueel vervangen van verloren geraakte bagage, papieren of spullen die u hard nodig hebt, maar die niet echt duur zijn, zoals een bril of een camera. Doe het verstandige en sluit die verzekering af. U kunt een verzekering afsluiten bij Independent. Zij vergelijken onafhankelijk uw verzekeringen. Zo kan je zorgeloos op vakantie gaan.