Groepsreizen jongeren

Jongeren groepsreizen zijn er niet zo heel veel te vinden. Vaak kom je toch terecht in een groep met oudere mensen. Op zich geen probleem natuurlijk, maar een jongeren groepsreis met je eigen leeftijdsgenoten kunnen ondernemen is natuurlijk nog idealer. Als reisorganisatie voor jongeren groepsreizen is Simi Reizen expert op het gebied van het samenstellen van echte groepsvakanties in Europa en de VS. Voor wie zoekt naar avontuur en gezelligheid, of je nu alleen reist of met vrienden is dit een goede optie voor een heerlijke zomervakantie. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van de reisbestemmingen. 

USA jongeren vakanties

Amerika staat niet voor niets bij veel jongeren op het verlanglijstje. Er is ontzettend veel te zien en elke staat heeft eigen unieke elementen en bezienswaardigheden. Als reisaanbieder hebben we in de zomervakantie van 2016 een aantal reizen samengesteld door interessante gebieden in de USA. Zo kun je kiezen voor een jongerenvakantie in en rondom Las Vegas, maar ook voor een natuurvakantie dwars door de staten Montana, Idaho en Wyoming. Deze rondreizen zijn ideaal voor ontdekkers, avonturiers en flexibele mensen die gek zijn op een unieke vakantie.

Rondreizen Ierland

Groepsreizen naar Ierland zijn populair, maar een goede jongeren groepsreis vinden naar Ierland is minder eenvoudig. Ierland is als vakantieland ontzettend divers en hoewel het geen echte warme zomers kent is het weer er lang niet zo dramatisch als iedereen altijd denkt. Wel is het zo dat echte tropische temperaturen niet gehaald worden, maar het kan maar zo 25 graden worden. Tijdens deze groepsrondreis door Ierland ontdek je niet alleen de hoofdstad Dublin, maar ook gezellige steden als Galway aan de westkust. Tijdens deze rondreis maken we verschillende mooie wandeltochten. Hoewel het geen echte wandelvakantie is, zijn de rondreizen Ierland wel groepsreizen waarbij veel gewandeld kan worden. Als je dus een afwisselende jongeren rondreis zoekt is dit wellicht iets voor jou!

Groepsreis Frankrijk

De Franse Alpen zijn het toneel voor onze avontuurlijke groepsreizen jongeren. Met keus uit drie afwisselende reisprogramma’s is er keus uit verschillende varianten actieve vakanties voor jongeren. Combineren is natuurlijk ook mogelijk.

Groepsreizen jongeren Slovenië

Een wellicht niet zo voor de hand liggende reisbestemming, maar ontzettend de moeite waard voor wie houdt van natuur, avontuur, gezelligheid en betaalbaarheid. Tijdens deze jongeren groepsreizen staan ontzettend veel activiteiten standaard inbegrepen bij de reissom en kun je elke dag opnieuw genieten van awesome activiteiten met veel afwisseling. De groepsvakanties van Simi Reizen zijn in 2015 en 2016 uitgeroepen tot de beste jongerenreizen van Nederland. Geniet van een heerlijk ongedwongen groepsreis en ga voor avontuur en sfeer!